Двете къщи на американския рапър Пъф Деди, гражданско име Шон Комбс,

...
Двете къщи на американския рапър Пъф Деди, гражданско име Шон Комбс,
Коментари Харесай

ФБР обискира къщите на рапъра Пъф Деди в Лос Анджелис и Маями

Двете къщи на американския рапър Пъф Деди, гражданско име Шон Комбс, в Лос Анджелис и Маями са били претърсени от ФБР по отношение на трафик на хора за полова употреба, оповестява Асошиейтед прес, базирайки се на свои  източници. От ФБР потвърдиха обиските, само че не прецизираха за каква наказателна процедура против рапъра става дума.

Претърсването в Лос Анджелис е осъществено от десетки служители на реда, присъединили са се и полицейски хеликоптери, написа АП. Обиските са запечатани на фотоси, оповестени от TMZ. Синовете на Шон Комбс Джъстин и Кинг са били у дома по време на обиска, а служителите на реда са им поставили белезници. Според Асошиейтед прес, представител на американската прокуратура е отказал коментар, а юристите не са дали отговор на настояванията на пресата все още.

През последните месеци против Шон Комбс бяха заведени няколко цивилен каузи. През февруари музикална продуцентка заведе дело против рапъра, потвърждавайки, че Шон Комбс я е принуждавал да прави полови дейности. Адвокатът на рапъра Шон Холи по-късно сподели, че показаната в делото информация е погрешна. През ноември певицата Каси Вентура заведе дело против рапъра, обвинявайки Шон Комбс в години на полово принуждение. Друго дело против рапъра е заведено от жена, която твърди, че е била изнасилена преди двадесет години, когато е била на 17 години. Само Каси Вентура разгласи обществено завеждане на дело против рапъра, останалите дами остават анонимни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР